Sommerfællessang i Tingsted Kirke onsdag 16. juni kl. 17 – RSVP senest onsdag 9. juni

Selv om kirkens 3 kor ikke har kunnet øve i lang tid, pga. corona-restriktionerne, vil vi alligevel holde en slags sommerkoncert i år, og I som læser dette, er vigtige brikker i dét puslespil…

I er så vigtige, at I på forhånd skal skrive (til præsten på JEPSO@KM.DK) at I selvfølgelig kommer 🙂 og desuden skrive, hvilken sang I kunne tænke jer blev sunget denne junieftermiddag.

Bliver interessen endnu mere overvældende (end de ved fællessang tilladte 46 personer), vil vi gentage successen kl. 19 samme aften.

Gratis entré som sædvanlig; men for at undgå at skuffe nogen ved døren (og for at holde øje med antallet, i forhold til nævnte fællessangsgrænse), skal I give lyd, helst på mail, senest onsdag den 9. juni.

Lad os synge sommeren ind sammen, så eftertrykkeligt at selv vejret retter sig efter det. På glædeligt gensyn – og ikke mindst: genhør!