Mundbind i kirken

Kære menighed og gæster i Tingsted Kirke

Fra i dag skal vi bruge mundbind/visir når vi er ude at handle eller færdes andre offentlige steder. I bus og tog har vi skullet det længe.

I aftes kom så Kirkeministeriets retningslinjer, hvor man kan læse, at også i kirkerne skal vi fra i dag torsdag 29. oktober 2020:

• bruge mundbind/visir, når vi går ind/ud eller bevæger os rundt i rummet. Når vi sidder/knæler kan vi tage det af.
  • børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind/visir.
  • forkyndere er undtaget, det vil i folkekirken sige: præsten.

Lad os hjælpe hinanden med at passe på hinanden. Husk stadig afstand og god håndhygiejne.

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder ikke i kirken, her gælder areal og afstand. Vi må – fortsat – være 46 personer, hvis der synges, og op til 93 uden fællessang. Personale tæller ikke med.

Yderligere corona-info, f.eks. om julen, følger snarest her og i områdets lokalaviser.

Fat mod, og Gud i vold, fra sognepræsten