Minikonfirmander

 

Efter en lang skoledag kan det være rart med lidt luftforandring. En sådan luftforandring tilbyder Tingsted Kirke børn på 3. klassetrin, de dage, hvor der er Minikonfirmand. Minikonfirmander lærer noget om kristendommen gennem leg, tegning, sang og musik. De bliver – 4 år før konfirmationsalderen – fortrolige med kirkens særlige univers, hvor den fælles undren er udgangspunktet, og de helt store spørgsmål kan blive vendt og drejet. Bibelfortællinger indgår, ikke som færdige svar eller love og regler, men som håndbog for vores fælles undren over livet, døden og skaberværket.

I skoleåret 2020-2021 vil det være ét længere forløb op til påske 😊   Forløbet slutter med, at vi arbejder sammen om en familiegudstjeneste Palmesøndag i Tingsted Kirke.

Går man på Nordbyskolen, får man automatisk nærmere besked i januar; men går man på en anden skole, skal man selv kontakte sognepræsten, hvis man ønsker at deltage. Går man på Nordbyskolen og i løbet af januar ikke har fået brev, kan man skrive til præstesekretæren: sega@km.dk

Menighedsrådet sørger for buskørsel mellem Nordbyskolen og Tingsted præstegård.

På glædeligt gensyn, med venlig hilsen Jeppe sognepræst