Minikonfirmand

er et af folkekirkens tilbud, målrettet børn i 9-10-års alderen
De behøver ikke være døbt – eller vide om de skal konfirmeres i 7. klasse – for at deltage

Tingsted præstegård, 20. januar 2022

Minikonfirmander lærer noget om kristendommen gennem leg, tegning, sang og musik. De bliver – 4 år før konfirmationsalderen – fortrolige med kirkens særlige univers, hvor den fælles undren er udgangspunktet, og de helt store spørgsmål kan blive vendt og drejet. Bibelfortællinger indgår, ikke som færdige svar eller love og regler, men som håndbog for vores fælles undren over livet, døden og skaberværket.

• Minikonfirmand er for 3. klassetrin, om torsdagen efter skoletid, og der er gratis bus frem og tilbage til Nordbyskolen (se vedr. tilmelding nederst!).
Spred gerne det glade budskab til andre børn i Tingsted Sogn, som I kender, men som evt. går i anden skole. Det er i dette skoleår (2021-2022), at 3. klasserne har chancen!
Forårets minikonfirmandforløb begynder i uge 8, torsdag den 24. februar, og slutter Palmesøndag den 10. april 2022 med en familiegudstjeneste og efter planen også barnedåb i Tingsted Kirke.

For at kunne deltage fra torsdag 24. februar, og blive kørt med bus, bedes forældrene skrive til mig (jepso@km.dk) eller til sekretær Serena på sega@km.dk. Skriv kun barnets fornavn i mailen. I emnefeltet skriv venligst ’minikonf’.

Jeg glæder mig til at møde dem!
Mange hilsener fra

Jeppe Sørensen, sognepræst i Tingsted sogn