Minikonfirmander

Tingsted præstegård, 29. september 2021

Minikonfirmand er et af folkekirkens tilbud, særligt for børn i 9-10-års alderen. Gennem leg, tegning, sang og musik kan de lære noget om kristendom. De behøver ikke være døbt – eller vide om de skal konfirmeres i 7. klasse – for at deltage.
Minikonfirmander lærer noget om kristendommen gennem leg, tegning, sang og musik. De bliver – 4 år før konfirmationsalderen – fortrolige med kirkens særlige univers, hvor den fælles undren er udgangspunktet, og de helt store spørgsmål kan blive vendt og drejet. Bibelfortællinger indgår, ikke som færdige svar eller love og regler, men som håndbog for vores fælles undren over livet, døden og skaberværket.

3. klasse-elever på Nordbyskolen får automatisk indbydelsen; børn fra andre skoler skal få deres forældre til at kontakte sognepræsten, hvis de ønsker at deltage. Det er gratis at gå til Minikonfirmand, og kirken sørger for bustransport fra Nordbyskolen kl. 13:50 og retur dertil ca. 15:15. Der bliver oprettet to hold, et efterårs- og et forårs-. Ugedag følger…

• Efterårets minikonfirmandforløb begynder i uge 43 og slutter 1.søndag i advent med en familiegudstjeneste og et julekrybbespil i Tingsted Kirke kl. 10.
• Forårets minikonfirmandforløb begynder i uge 8 og slutter Palmesøndag, med familiegudstjeneste og påskespil, også i Tingsted Kirke kl. 10.

I er velkomne til at skrive til mig (jepso@km.dk) eller til sekretær Serena på sega@km.dk, hvilke(t) hold I ønsker at deltage på. Skriv ”Efterår”, ”Forår” eller ”Begge”. Skriv derudover kun barnets fornavn i mailen. I emnefeltet skriv venligst ’Minikonfirmand 2021/2022’

Jeg glæder mig til at møde dem!
Mange hilsener fra

Jeppe Sørensen, sognepræst i Tingsted sogn