Fra menighedsrådet: Høstgudstjeneste med auktion for vores SOS barn

Til de positive gevinster ved sommervejret i Danmark hører den gode høst i mark og have. Det skal fejres ved en festlig musikalsk høstgudstjeneste søndag den 26. september kl. 10.00. Vi forventer, at mange kirkegængere medbringer noget af deres høst i rå eller forarbejdet tilstand til høstauktionen og kontanter eller Mobile Pay, så man kan byde løs og købe. Som folkekirkemedlemmer/kirkegængere i Tingsted sogn understøtter vi ved høstauktionen sognets SOS-barn i at få en god opvækst og uddannelse. Er du forhindret, kan du stadig hjælpe ved at bruge MobilePay 38361. Kirken byder ind til en festlig formiddag, der samtidig tjener dette humane formål.

Til høstgudstjenesten medvirker ungdomskoret og voksenkoret med nogle høstsange.
Violinist Turi Vethal kommer og spiller med.

Men… Sikken en sommer! Normaliteten er ved at indfinde sig igen – nu endelig også i kirkerne. Konfirmanderne kunne lykkeligvis fejre deres store dag sammen med deres familie også i kirken her i september.

Vejret har over sommeren artet sig optimalt for afgrøder i mark og have, også for græs og ukrudt.

Det har været en udfordring på kirkegården, idet vi som også andre brancher kom til at mangle arbejdskraft. Flere ansatte gravermedhjælpere fandt nye jobmuligheder i coronabekæmpelsen.

Vi nåede ind i juni måned, inden vi fik en fast medhjælper, en moden herre fra Syrien, der her fik sit første job i Danmark, og det på et helt andet arbejdsfelt end hans firma i hjemlandet. Disse forhold er forklaringen på, at kirkegården ikke har været i den pæne stand, som menighedsrådet og ikke mindst  graveren på Tingsted kirkegård ønsker og kirkegården er kendt for.

Med venlig hilsen 

Menighedsrådet