Hent billetter til juleaftens gudstjenester også i hverdagene!

Det er nu muligt at hente billetter hos graveren tirsdag til fredag i arbejdstiden, så længe lager haves. Ring på 21 62 78 72 og lav en aftale. Mundbind/visir anvendes ved billetudlevering i våbenhuset.

Når vi løber tør, vil der komme en opdatering på Facebook og her på hjemmesiden, så ingen skal gå forgæves efter billetter, heller ikke selve juleaften.

Har du fået nogle billetter til overs derhjemme, kan du levere dem tilbage eller give dem til nogle i din bekendtskabskreds der har mulighed for at fejre den kirkelige del af juleaften med os i Tingsted Kirke  😀

Vedr. Corona-situationen 😷
Vi følger alle regler og anbefalinger, så du trygt kan gå i kirke i julen.
Kommer I som familie, kan I også sidde samlet i kirken, med god afstand til andre. Vær opmærksom, særligt ved ind- og udgang, på at holde den fornødne afstand, og oprethold en god håndhygiejne. Vi hilser på hinanden med glimt i øjnene, eller hånden på hjertet.
Mundbind/visir skal anvendes, undtagen mens man sidder eller kortvarigt rejser sig op (for bibellæsning eller velsignelse) for at sætte sig ned igen, samme sted, bagefter.

Med ønsket om en god adventstid, fortsat, og en glædelig jul, når den indfinder sig.
Sognepræst, menighedsråd og medarbejdere