Gudstjeneste igen på søndag – på lidt lavere blus…

Det er glædeligt, at vi nu må holde gudstjeneste igen. På søndag kan vi mødes til en afkortet gudstjeneste uden altergang.

Vi må lytte til salmer og musik, men ikke synge med på dem, dog måske nynne med 😀. Der afventes pt. nye retningslinjer fra ministeriet, særligt vedr. sang.

Jul i kirken blev som bekendt aflyst i sidste øjeblik, men håber I har fået fejret den rundt omkring og er kommet godt ind i 2021. I kan nyde billederne af den julepyntede Tingsted Kirke.

Helligtrekonger-tid i kirken er en fortsættelse af julefejringen, og ortodokskristne fejrer faktisk Jesu fødsel i disse dage.

Med håb om at budskabet må lyde for os alle, både for de få der har mulighed for at komme i kirke og de mange, der sidder derude og venter på lysere tider.

Sognepræsten