De ni læsninger

Søndag den 11. december kl. 19.00.

I år synger Tingsted Kirkes voksenkor sammen med Horbelevkoret og har øvet gennem de sidste uger på bl.a. Buxtehude’s Julekantate – En sød og liflig klang, som er noget af det mest julede af julemusik!
Der er to obligatstemmer også spillet af Turi Vethal på violin og Lene Langballe på blokfløjte. Det er Gunnar Brønholt der sidder ved orglet og akkompagnerer korene, Birgitte Getting dirigerer og Lene Langballe medvirker med zink på salmerne sammen med Turi Vethal.

De 9 Læsninger bliver i år særlig festligt og flot, og korene glæder sig meget til at præsentere, hvad vi har arbejdet med i flere uger. Der er en række flotte fællessalmer og læsningerne bliver traditionen tro læst af menighedsrådet.

Alle er velkommen!