Sognepræsten i Tingsted takker af efter mere end 21 år

Det eneste jeg har at give er hjertets inderlige tak!

Ude i præstegårdens dejlige have bliver træerne rusket godt og grundigt. I alleen ligger gyldne blade og fortæller, at sommeren tager afsked. Det er 22. gang vi oplever efterårets komme her i den have vi, med glæde og taknemlighed, har kaldt vores. Denne gang er det noget ganske særligt. For det er sidste gang. Vi har besluttet, at det er tid til at gå nye veje, og jeg har fået nyt embede. Med udgangen af september flytter hele familien ud af præstegården.

Der er afskedsgudstjeneste i Tingsted Kirke søndag d. 30. september kl. 14.00, menighedsrådet er efterfølgende vært ved en reception i Tingstedhallens cafeteria, hvor alle er velkomne. Aftengudstjenesten samme dag i Tingsted Kirke kl. 19.30 v. sognepræst Tom Friis er aflyst.

I alle disse år har det været mit store privilegium og min daglige glæde at være præst i Tingsted sogn. Alle de glæder og sorger jeg gennem årene har delt med så mange af jer, ligger gemt i mit hjerte og nægter at blive til ord. Det eneste ord der står klart i afskedens vemod er TAK. Af hjertet tak for al den tillid og velvilje jeg er blevet mødt med, for godt samarbejde med utallige mennesker i mange forskellige sammenhænge og for alle de stykker livsvej jeg har fået lov at gå med på, de være sig korte eller lange, lyse eller mørke. Tak for al velvilje, der har mødt hele familien. Jeg ønsker jer alle alt det bedste, og beder jer tage godt imod min efterfølger.

Gud velsigne og bevare jer alle!

Fred og alt godt

Sognepræst Christina Rygaard Kristiansen