Sidst ændret:
8.05.2018

Tingsted Kirkes Sommerkoncert

Onsdag den 20. juni kl 19.00 under ledelse af organist Lene Langballe. Ingen sommer uden den er sunget ind af vores børnekor og voksenkor. Kom og lyt og gå glad ind i sommeren med sang i hjertet.

Sommerkaffe i præstegårdshaven

Søndag d. 29. juli har vi aftengudstjeneste kl. 19.30. Efter gudstjenesten går vi i præstegårdshaven og drikker kaffe og nyder den lyse sommeraften. Skulle det regne, sidder vi indenfor. Det håber vi selvfølgelig, at det ikke gør, men tag en trøje med for en sikkerheds skyld hvis det skulle være lidt køligt. Alle er hjerteligt velkomne.

Hverdagsgudstjeneste i Tingsted kirke

Disse korte gudstjenester er små rum af eftertænksomhed i hverdagen, ro midt i travlheden.
De er inspirerede af det kirkelige fællesskab på den skotske ø Iona, som gennem mange år bl.a. har arbejdet med at udvikle en enkel gudstjenesteform, med udblik til nutiden og den verden vi lever i, men også med dybe r&osash;dder i traditionen. Ved gudstjenesterne vil der være en kort nadverfejring.
Vi fejrer disse gudstjenester som ”gå hjem gudstjenester” på følgende torsdage:

Torsdag den 3. maj kl. 17.00
Torsdag den 7. juni kl. 17.00

Download Tingsted kirkes kalkmalerier app fra Google Play Store - GRATIS

Tingsted kirke på Falster er en middelalderkirke, der er berømt for sine kalkmalerier, malet af Elmelunde mesteren sidst i det 15. årh. Med denne app kan du udforske alle 12 hvælvkappers kalkmalerier. Du kan zoome for at undersøge detaljer og du kan klikke på mennesker og ting på billederne for at få flere oplysninger. Billederne er i god kvalitet og app'en kan både bruges hjemme og på besøg i Tingsted kirke.

Gå på Google Play Store og søg efter Tingsted.

Musik og Koncerter
Se billeder af
vores børnekor

Redigeret 17.05.2018