Sidst ændret:
18.07.2017

Minikonfirmander afslutter sæsonen.

Sommerkaffe i præstegårdshaven

Søndag d. 16. juli har vi aftengudstjeneste kl. 19.30. Efter gudstjenesten går vi i præstegårdshaven og drikker kaffe og nyder den lyse sommeraften. Skulle det regne, sidder vi indenfor. Det håber vi selvfølgelig, at det ikke gør, men tag en trøje med for en sikkerheds skyld hvis det skulle være lidt køligt. Alle er hjerteligt velkomne.

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp - Tak for en god sogneindsamlingsdag!

Det endelige resultat for Tingsted sogn blev 7.679,50 kr. + hvad der kommer ind på MobilPay og girokort. Vi gik 8 ruter og var 6 indsamlere.

På landsplan blev resultatet 14 mio. kr.

Fastelavn søndag d. 26. februar

Tak til alle for en rigtig festlig fastelavnsfest og gudstjeneste ved og i Tingsted kirke. Til børnekoret, minikonfirmanderne og alle de flotte udklædte børn og voksne.

Tingsted kirke VOKSENKOR synger hver onsdag kl. 19.00-20.30 i Tingsted præstegård

Har du lyste til at være med til at opbygge et godt og varmt fællesskab omkring det at synge sammen. Drømmer du om at synge et blandet udvalg af sange og salmer, fortrinsvis på dansk, så: er vores nye voksenkor måske noget for dig. Kom og vær med. Den eneste krav til deltagelse er, at du har lyst til at synge. Koret ledes af vores dygtige organist Lene Langballe. Øveaften er hver onsdag i sæsonen kl. 19.00-20.30 i Tingsted præstegård, Tingbanken 27, 4800 Nykøbing F. Der er ikke forhåndstilmelding, man møder bare op.

Se eller gense vores sognepræst i "Præstens Lektie"

Torsdag den 8. december kl. 22.35 var det med sognepræst Christina Rygaard Kristiansen og sognepræst Jens Vollmer fra Næstved. Vært: Rasmus Birkerod. Se eller gense på TV ØST her.

Torsdag den 9. juni kl. 22.35 var det med sognepræst Christina Rygaard Kristiansen og Nana Hauge, Valgmenighedspræst i Høve og Havrebjerg. Se eller gense på TV ØST her.

Præstens Lektie debatterer livsanskuelse i et hverdagsnært sprog.

Genbrug kan også hjælpe flygtninge

Hjælp til flygtninge
Mange danskere vil rigtig gerne bidrage til de syriske flygtninge lige her og nu, men man kan også fremadrettet støtte mennesker i nød med sin tid som frivillig i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker.

Meningsfyldt fællesskab
Mange vælger at arbejde frivilligt. Det giver en mulighed for at blive en del af et fællesskab og samtidig gøre noget for andre. I Danmark udfører over 2 millioner danskere frivilligt arbejde. For frivillighed handler ikke bare om tid og penge. At være frivillig i en genbrugsbutik handler også i høj grad om et meningsfyldt fællesskab om en meningsfuld opgave.

I Folkekirkens Nødhjælps 125 genbrugsbutikker landet over arbejder 3.500 frivillige med at drive butikkerne. Og det nytter, for hvert år kan de frivillige sende over 22 millioner kroner videre til arbejdet for verdens fattigste.
I genbrugsbutikkerne får de frivillige mere og mere travlt, for stadig flere danskere vælger at købe brugt - og flere og flere donerer i stigende grad gode ting til genbrug i stedet for at smide dem ud.
Derfor søger vores frivillige nye kolleger til genbrugsbutikkerne.

Vi håber snart at kunne sige velkommen til nye frivillige i:
Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik
Slotsgade 25
4800 Nykøbing F

Se mere her, ring på tlf: 50604030 - eller kig ind i din lokale genbrugsbutik.

Download Tingsted kirkes kalkmalerier app fra Google Play Store - GRATIS

Tingsted kirke på Falster er en middelalderkirke, der er berømt for sine kalkmalerier, malet af Elmelunde mesteren sidst i det 15. årh. Med denne app kan du udforske alle 12 hvælvkappers kalkmalerier. Du kan zoome for at undersøge detaljer og du kan klikke på mennesker og ting på billederne for at få flere oplysninger. Billederne er i god kvalitet og app'en kan både bruges hjemme og på besøg i Tingsted kirke.

Gå på Google Play Store og søg efter Tingsted.

Redigeret 26.06.2017

Kirkenyt juli 2017

Redigeret 06.07.2017

Redaktør: sognepræst Christina Rygaard Kristiansen (crkr @ km . dk)