Sidst ændret:
8.05.2018

Minikonfirmander

Selv efter en lang skoledag kan det være rart at opleve noget helt andet, et helt andet sted. Minikonfirmand i Tingsted præstegård er sådan et tilbud til de der går i 3. klasse.
Bussen kører fra Nordbyskolen kl. 14.35 og fra Tingsted præstegård kl. 16.00.
Går man på Nordbyskolen får man automatisk nærmere besked, men går på en anden skole, skal man selv kontakte sognepræsten, hvis man ønsker at deltage.
Går man på Nordbyskolen og ikke har fået brev, kan man skrive til præstesekretæren: sega@mail.dk.

Minikonfirmander 2018

Minikonfirmander 2017

Minikonfirmander 2016

Alle minikonfirmander bliver transporteret frem og tilbage i bus fra Nordbyskolen. F&oslsh;rste gang er sognepræsten på skolen og sørger for at alle, der er meldt til, kommer med bussen. Kun børn der har modtaget bekræftelse på at de er tilmeldt kan komme med i bussen.

Der er plads til max. 20 minikonfirmander på holdet. Tilmeldingen er efter først til mølle princippet. Pga. transportudgifterne skal der være mindst 12 tilmeldte for at holdet oprettes.

Mini-
konfirmanderne

laver et projekt, hvor de først smadrer tallerkner, derefter designer de hver deres kors og limer stumperne på korset. Tilsidst bliver korsene fuget, så de fremstår som mosaikker. Hvert kors er 40 cm højt.

Projektet tager udgangspunkt i det brudte og det hele menneske.

Projektet slutter i kirken til gudstjeneste, hvor korsene bliver båret ind og anbragt på knæfaldet rundt om alteret.

Musik og Koncerter
Se billeder af
vores børnekor

Redigeret 17.05.2018