Sidst ændret:
20.04.2017

Minikonfirmander starter igen den 30. august 2016

Alle der går i 3. klasse på Nordbyskolen få brev lige i begyndelsen af det nye år.

Det er muligt at gå til minikonfirmand hos sognepræsten i Tingsted Præstegård hver
Tirsdag kl. 13.45 - 15.00
Første gang er tirsdag d. 30. august. Sidste gang er tirsdag d. 4. april 2017. Alle minikonfirmander bliver transporteret frem og tilbage i bus. Første gang er sognepræsten på skolen og sørger for at alle, der er meldt til, kommer med bussen. Kun børn der har modtaget bekræftelse på at de er tilmeldt kan komme med i bussen.

Der er plads til max. 20 minikonfirmander på holdet. Tilmeldingen er efter først til mølle princippet. Pga. transportudgifterne skal der være mindst 12 tilmeldte for at holdet oprettes.

Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 25. august.
Tilmelding kan ske på Facebook, hvor vi har oprettet en event eller pr mail til præstesekretæren på sega@km.dk

Mini-
konfirmanderne

laver et projekt, hvor de først smadrer tallerkner, derefter designer de hver deres kors og limer stumperne på korset. Tilsidst bliver korsene fuget, så de fremstår som mosaikker. Hvert kors er 40cm højt.

Projektet tager udgangspunkt i det brudte og det hele menneske.

Projektet slutter i kirken til gudstjeneste, hvor korsene bliver båret ind og anbragt på knæfaldet rundt om alteret.

Redigeret 11.04.2017

Kirkenyt april 2017

Redigeret 11.04.2017

Redaktør: sognepræst Christina Rygaard Kristiansen (crkr @ km . dk)