Konfirmandtilmelding

Fra denne side kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Man kan sagtens gå til konfirmationsforberedelse, selv om man ikke er døbt.

Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Forældrene skal have NemID for at bruge denne løsning. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt sognepræsten Jeppe Sørensen på tlf. 54 43 90 42 / 24 20 90 42. Der er mulighed for at bruge en papirblanket.

Husk at man ikke skal sende fortrolig information (f.eks. cpr.nr.) via E-mail.

Hvad ellers siger du JA til?

• Vores/mit barns navn kan oplyses i Folketidende og andre offentlige medier.
  • Vores/mit barns billede kan bruges offentlig (f.eks. hjemmesiden, Facebook, mm.).

I forbindelse med konfirmationsforberedelsen og selve konfirmationen, plejer vi at sende konfirmandernes navne til den lokale avis og lægge billeder på nettet (f.eks. hjemmesiden og Facebook). Vi vil sikre at alle er indforstået med, at det sker. Vi vil have forståelse for, hvis der er nogle der ikke ønsker det, og vi vil respektere valget. Du skal bare kontakte sognepræsten.

Skal barnet ikke konfirmeres med sin klasse men på en af de andre datoer, kan du bruge feltet ”Yderligere kommentarer” ved tilmeldingen.

Husk at hvis der er noget man skal tage hensyn til, som f.eks. allergier, skal du kontakte sognepræsten inden konfirmationsforberedelsen går i gang.

Det er KUN hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, at du skal bruge en kopi af dåbsattesten.

Tilmending til konfirmation med NemID

Alle personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi bruger ikke oplysningerne til andre formål end til selve konfirmationsforløbet.