Sidst ændret:
20.04.2017

Børnekoret starter onsdag den 24. august

At være sammen om musik, er noget af det dejligste der findes. Sådan er det også i Kirkens børne kor under ledelse af vores organist Lene Langballe,der er prof. klassisk musiker. På programmet er både årtidssange, salmer, nyt og gammelt.

Hvornår: (bemærk nye tider!)

Koret øver hver :
onsdag på Nordbyskolen 15.40-16.15

Det er en enestående mulighed for at lære at bruge sin stemme, samtidig med at man har det sjovt sammen med andre.

Det er gratis at synge i koret. Alle er velkomne også selvom man ikke går i skole på Nordbyskolen! Der kræves ingen forhåndstilmelding bare mød op første gang.

Hvor:

Vi deltager jævnligt i gudstjenester i Tingsted Kirke, men kommer også andre steder hen for at synge, f.eks. har vi sunget på Fuglsang flere gange ☺

Koret har hvert år en julekoncert og en sommerkoncert og en fællestur som afslutning på sæsonen.

Hvad:

Vi arbejder med mange slags sange og synger ofte med akkompagnement af prof. musikere, hvilket giver unikke musikoplevelser for hele familien ☺

Hvornå synger vi?

Her kan du se hvornår vi synger og medvirker til gudstjenesten:

Onsdag den 14. juni kl 19.00 - Sommerkoncert - børnekor og voksenkor.

Tingsted kirkens VOKSENKOR synger hver onsdag kl. 19.00-20.30 i Tingsted præstegård

Har du lyste til at være med til at opbygge et godt og varmt fællesskab omkring det at synge sammen. Drømmer du om at synge et blandet udvalg af sange og salmer, fortrinsvis på dansk, så: er vores nye voksenkor måske noget for dig. Kom og vær med. Den eneste krav til deltagelse er, at du har lyst til at synge. Koret ledes af vores dygtige organist Lene Langballe. Øveaften er hver onsdag i sæsonen kl. 19.00-20.30 i Tingsted præstegård, Tingbanken 27, 4800 Nykøbing F. Der er ikke forhåndstilmelding, man møder bare op.

Redigeret 11.04.2017

Kirkenyt april 2017

Redigeret 11.04.2017

Redaktør: sognepræst Christina Rygaard Kristiansen (crkr @ km . dk)