Folkemøde om gudstjeneste

Tirsdag den 7. januar kl. 19 – 22 kan man i Tingsted præstegård være med til at forme fremtidens gudstjenester.

Lige nu er der en landsdækkende proces i gang, hvor folkekirkens gudstjeneste, primært højmessen søndag formiddag, drøftes i forhold til fasthed og frihed. Altså: hvor meget skal være ens og genkendeligt, og hvor meget må være frit. Biskopperne, Grundtvigsk Forum og Landsforeningen af Menighedsråd har sammen udarbejdet nogle samtalekort, som vi vil bruge til – i mindre grupper – at tale med hinanden om gudstjenesten.

Mødet slutter ikke med nogen forkromet løsning eller konklusion, f.eks. fra præstens side, men Jeppe Sørensen vil prøve at lave en slags opsamling på det vi i grupperne har talt om. Der vil være lidt at spise og drikke undervejs.

Alle er hjerteligt velkomne!

Er det noget for dig? Hent en seddel med mere information i kirkens våbenhus.