Børnekoret

GLÆDE  – ved at synge – ved at bruge sin stemme – synge sammen med andre – synge koncerter – sang gennem leg og bevægelse – MUSIKGLÆDE – nok de ord der bedst beskriver børnekoret ved Tingsted Kirke. For det ER livsbekræftende og glædeligt at synge, at bruge stemmen – og allerhelst sammen.

Vi synger et bredt repertoire, lærer noder og solmisation til brug i koret. Børnene lærer at bruge deres stemmer rigtigt, og vi synger flerstemmigt. Altsammen leges det ind i en hyggelig atmosfære, hvor der også er plads til en pause.

Koret medvirker jævnligt ved gudstjenester i Tingsted Kirke, og der er en julekoncert og en sommerkoncert samt en fællestur inden sommer.

I år deltager vi i spændende arrangementer “ud af huset” bla. med Copenhagen Phil.

Tingsted Kirkes børne og ungdomskor øver på onsdage 15.30-16.30 på Nordbyskolen. Koret ledes af organist og korleder Lene Langballe.