Babysalmesang i Tingsted kirke

Kom med og oplev et tæt samvær med dit barn igennem musikken.

Nyt hold til efteråret!

Er du interesseret, tilmeld dig allerede nu ved at skrive til præstesekretæren på sega@km.dk. Så sender vi informationerne via e-mail så snart vi har de nye datoer.

DU ER VELKOMMEN UANSET OM DU ER VANT TIL AT SYNGE ELLER EJ!!!

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang giver dit lille barn en musisk start på livet. Vi synger, dander, laver bevægelser til sange og salmer, spiller tromme og rytmeinstrumenter – gør alt det gode man kan gøre for at understøtte den musikalitet, som alle bøn er født med.

Børn sanser på mange plan. Sang og bevægelse i de første leveår har stor betydning for barnets senere udvikling. Du og dit barn får lært en række gode sange og salmer. Bliver trygge ved at synge – og får ideer til, hvordan I derhjemme kan synge for og med Jeres lille barn.

Hvordan og hvor foregår det?

Mødre og/eller fædre og deres babyer mødes i Tingsted Kirke smukke rum. Under ledelse af organist Lene Langballe synger de sammen.

Med børnene i favnen, på skødet eller liggende på et tæppe foran. Sang og bevægelse hører sammen. Det kan være håndbevægelser, som dit barn kan følge med øjnene og mærke på sin krop – eller enkle dansetrin med barnet på armen.

Om Lene Langballe

Lene Langballe er Tingsted Kirkes organist, og leder af kirkens 3 kor – børnekor, ungdomskor og voksenkor. Hun har mange års erfaring i arbejdet med børn og har afholdt babysalmesang siden 2010. Udover at arbejde som kirkens organist er Lene aktiv som koncertmusiker med blokfløjte og zink med koncerter i både Danmark og i udlandet.