Sidst ændret:
20.04.2017

Babysalmesang i Tingsted kirke

Nyt hold - starter den 21. marts

Det er gratis at deltage og vi mødes over 6 tirsdage i Tingsted Kirke. Datoerne er:

21. marts
28. marts
2. maj

Alle gange 10.30 - 11.45.
Tilmelding til præstesekretæren på sega@km.dk

Liv og glade dage i Tingsted kirke da forårets babysalmesangshold mødtes for at synge nyt og gammelt, lege med rytmer og få en god snak med hinanden. Et godt eksempel på at man kan være sammen på moderne vis under de gamle hvælv. Det hele foregår under ledelse af vores organist Lene Langballe.

Er du på barsel?

Et musikalsk tilbud til mødre og fædre på barselsorlov!

Tingsted Kirke tilbyder et forløb med babysalmesang, der henvender sig til børn fra alderen 0‐12 måneder og deres mødre eller fædre. Det er organist Lene Langballe, der står for arrangementet.

Babysalmesang er en fantastisk måde at være sammen med sin baby på. Vi skal synge, lege, danse og vugge til salmesang i småbørnehøjde, der kræves ingen forudsætninger for at deltage! De søde små elsker at høre sin mor og fars stemmer, og vi vil lave bevægelser til forskellige salmer, som børnene hurtigt vil kunne genkende og fryde sig over.

Der er måtter at ligge babyerne på. Tag gerne selv et tæppe med. Bagefter er der lidt at drikke og hyggeligt samvær.

Kom med din baby og lad os tilbringe en dejlig stund med musik, sang og bevægelse!

Jeg glæder mig til at se alle små og store!

Lene Langballe

Redigeret 11.04.2017

Kirkenyt april 2017

Redigeret 11.04.2017