Aftengudstjeneste – Vi kan nu være flere i kirken

Så er der aftengudstjeneste, nu på søndag 14. juni, hvor meteorologerne lover, at fugten og skydækket holder pause, også her på Falster💨☀️

Kom lidt før 19:30 i sommeraftenen med ind i din smukke sognekirkes rum og syng salmer som “Kirkeklokke…” og “Den skønne jordens sol gik ned”. Også Kingos prægtige salme om livets modsætninger, nr. 46 i salmebogen, med den folkekære melodi kendt fra bl.a. filmen om færøske Barbara, er på tavlerne.

Vi har netop fået lov at lukke hele 93 personer ind  så mon ikke alle får en plads .

Tom Friis står for prædiken og liturgi, og i øvrigt medvirker Tingsted Kirkes dygtige personale.

I øvrigt planlægges “re-premiere” på altergang/nadver ved gudstjenesten ugen efter, nemlig søndag 21. juni kl. 10.

God weekend derude, såvel digitalt som offline!

Kærlige hilsener fra sognepræst Jeppe